Šlep Služba - Vućna Služba 0-24h

Cooper Šped ŠLEP SLUŽBA 0-24h u sklopu svog poslovanja pruža pomoć u prevozu vozila na kojima je nastao kvar ili su oštećena prilikom saobraćajne nezgode, te u drugim uslovima gdje se vozilo onemogući za dalji nastavak putovanja na sopstveni pogon.

 

Cooper Šped ŠLEP SLUŽBA 0-24h Team raspolaže sa profesionalnim kadrom za organizaciju pomoći 0-24h na cesti, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za popravku i prevoz vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do tri vozila istovremeno zavisno od klase vozila. Prevoz vršimo za: motocikle, putnička vozila, mini van vozila, terenska vozila, teretna vozila koja ne prelaze ukupnu masu veću od 5t. U mogućnosti je vršenje prevoza raznih kamp vozila, vozila za odmor, vodenih plovila te vozila koja prelaze van gabaritne standarde dužine i širine u zakonskoj regulativi.

0-24 Team pruža usluge VUČNE SLUŽBE i POMOĆ NA PUTU 0-24h dnevno na području grada Banja Luke i okoline od 50km u roku 45 min od poziva stranke za početak intervencije. Vrši se i prevoz na cijeloj teritoriji BiH uz prijašnji nalog za izvršenje usluge. Našim klijentima možemo obezbijediti usluge:

  1. Brzi servis na vozilu.
  2. Čuvanje vozila na obezbjeđenom parkingu.
  3. Obezbjeđenje zamjenskog vozila dok je vozilo na servisu.
  4. Obezbjeđenje hotelskog smještaja.
  5. Vršenje TAXI usluga za klijente.
  6. Obezbjeđenje Rent A Car-a.
  7. Istovremeni prevoz 8 putnika i vozila.

U korist naših klijenata i pružanja pomoći Cooper Šped Team Vam stoji na raspolaganju za pomoć 365 dana u godini i za vikend, državne praznike, Božićne i Novogodišnje praznike tu smo 0-24h

Vama na usluzi.SPI Služba za pomoć 0-24h:

Kontakt za organizaciju transporta Vukelić Darko: Tel: ++387 (0)51 371-497
Mobtel: ++387 65 512-305, Fax: ++387 51 371-956, e-mail : info@coopersped.net